Lentefair in Diepenheim – deels in het water

Vorig weekend stonden Judith en ik met een kraam op de lentefair in Diepenheim. Veel bezoekers waren er niet vanwege het zeer slechte weer. Toen we aankwamen begon het te regenen en de¬†voorspellingen voor de rest van de dag waren niet veel beter. Zelfs storm, code geel, werd voor Diepenheim afgegeven. Ondanks het kleine aantal bezoekers was het enthousiasme voor onze kleurrijke kraam zeer groot. “Bij kraam 1 zagen we jullie kleurrijke, lentekraam al. Wat een vrolijke boel. Ondanks de regen word je hier wel vrolijk van.” Nou, dat zijn natuurlijk leuke dingen om te horen.

Helaas moest iedereen om 14.00 uur opbreken, vanwege de weersverwachtingen. Gelukkig hadden we al wel dingen verkocht en onze kraamhuur hadden we er sowieso al uit.
Het weer was zo slecht. Echt de hele dag regen en het werd overal drassig. De mensen bij ons voor de kraam stonden met de voeten in de modder. Een laag stro mocht zelfs niet baten. Na het inpakken wilden we wegrijden, maar helaas zaten we vast in de blubber. En we waren niet de enigen. Bijna alle auto’s moesten¬†met de tractor uit de drek worden getrokken.

Zeg nou zelf, ondanks zoveel regen ziet het er toch sfeervol uit.

lentefair Diepenheim - 1 lentefair Diepenheim lentefair Diepenheim -3pg lentefair Diepenheim - 2

 

 

Dit bericht is geplaatst in blog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *